Munkatársaink

Szekunda Györgyi

Már gyermekkori álmom volt, hogy óvónő lehessek, ezért tanulmányaimat az általános iskolából kikerülve a csurgói óvónőképző szakközépiskolában folytattam. A középiskola utána a soproni Benedek Elek Pedagógiai Főiskolán szerezetem óvodapedagógusi diplomát, majd munkám mellett elvégeztem az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Bárczy Gusztáv Gyógypedagógiai Karán a gyógypedagógusi, pszichopedagógiai tanári szakot is.
Óvónőként kezdetben hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkoztam Zala megyében egy bentlakásos óvodában, majd páromhoz költözve Szombathelyre családsegítőként dolgoztam. 3 gyermekem születése után, munkába visszatérve alapítottam meg családi napközinket ill. óvodánkat, amelynek vezetését végzem.
TSMT (tervezett szenzomotoros tréning) terapeuta végzettséggel rendelkezem, óvodában és külső helyszíneken is tartok fejlesztéseket.

Török Viktória

Középiskolai tanulmányaimat a szombathelyi Kanizsai Dorottya Gimnáziumban folytattam, majd az érettségit követően a Nyugat-magyarországi Egyetem, Benedek Elek Pedagógiai Karán szereztem német nemzetiségi óvodapedagógusi diplomát. Az óvodában a főiskola elvégzését követően kezdtem el dolgozni. Munkám mellett az Eötvös Lóránd Tudományegyetem gyógypedagógia levelező tagozatán logopédiát tanulok.

Poór-Horváth Eszter

A szombathelyi Nagy Lajos Gimnáziumban érettségiztem. Érettségi után az ipari szférában helyezkedtem el. Fiaim születését követően a családi napköziben, ill. az óvodában azok megalapítása óta dolgozom. Óvodai dajka végzettséggel rendelkezem.